Wedding planning: de voordelen

Het inschakelen van WITenzo bij de organisatie van je huwelijk levert een aantal concrete voordelen op:

 

 

Creatieve invulling & Styling

De aankleding en versiering van de locatie(s), het afstemmen daarvan op de bruidsjurk, het verzinnen van een thema, een romantische invulling van de trouwceremonie, een unieke bruidstaart. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden om de gebruikelijke onderdelen van een huwelijksdag leuker, stijlvoller en persoonlijker te maken. Lees meer over hoe weddingplanning van WITenzo je bruiloft iets extraís geeft.

Kennis & Ervaring

WITenzo heeft een uitgebreide ervaring in de organisatie van bruiloften. Zodoende heeft WITenzo voor ieder onderdeel van jouw dag vele ideeŽn en oplossingen. De planning en organisatie en de uitgebreide voorbereiding van de gehele dag zijn bij de weddingplanner van WITenzo in goede handen. Lees meer over de voordelen van een ervaren wedding planner.

Tijdsbesparing

Jullie hebben je eigen stijl en persoonlijkheid. Ieder onderdeel van je bruiloft moet bij jullie passen en afgestemd worden op jullie plannen en budget. WITenzo Weddingplanning heeft het meeste huiswerk al gedaan en heeft een uitgebreide portefeuille aan locaties, bruidskleding, bands & DJís, foto- en videografen, catering, etc. WITenzo komt met pasklare oplossingen en bespaart je daarmee heel veel tijd.

Kostenbesparing

Trouwen is duur en de weddingplanner van WITenzo spaart je op verschillende manieren een hoop geld uit. In de eerste plaats heeft WITenzo prijsafspraken met vele leveranciers en kan jullie wensen tegen betere voorwaarden realiseren. Daarnaast heeft WITenzo een uitgebreide kennis van de markt en weet of leveranciers een redelijk prijsniveau hanteren. Tenslotte weet WITenzo dat je ook hele leuke dingen kan doen zonder de hoofdprijs te betalen.

Een onbezorgde huwelijksdag

Als de dag is aangebroken zorgt WITenzo dat alles verloopt zoals gepland. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten van een schitterende dag.