Referenties

 

Graag laten wij een aantal van onze bijzondere huwelijken zien die wij mochten realiseren:

 

Huwelijk in een Dorsmolen (FILM)


Bekijk HIER de verrassende filmclip van het huwelijk van Renť en Annelies. Binnenkort is mijn column uit het magazine TROUWEN ook te lezen op de site.

 

Garden wedding

 

Begin juli besloten wij heel spontaan om te gaan trouwen. De dag dat wij exact 10 jaar samen waren. Behalve dat een bruiloft regelen in 7 weken al een hele uitdaging was, gingen wij ook nog tot begin augustus met vakantie. Dat was ťťn van onze belangrijkste redenen waarom wij besloten dat een weddingplanner een goede uitkomst zou zijn.

Al dezelfde week zat Pauline bij ons aan tafel om alles door te spreken. De klik was er meteen. Alles werd in goed overleg geregeld. Wij wilden de ceremonie en het feest graag in onze eigen tuin houden omdat we een prachtige grote en door water omgeven tuin hebben. Romantisch en leuk dachten we, maar daar kwam meer bij kijken dan we hadden ingeschat en gedacht.

Door de aankleding, ideeŽn en creativiteit van Pauline werd de ceremonie net als in een Amerikaanse film maar dan was het werkelijkheid, de witte stoeltjes, de lampionnen, de bloemen, alles klopte. Voor het avond feest werd een enorme flextent opgezet. De aankleding inclusief de cocktailbar werd perfect verzorgd door Pauline. Alles afgestemd met de bruidsjurk, de kleuren van verlichting van de bar, de ballonnen tot aan de bloemen op de tafels. Alles in dezelfde stijl.

Zij kwam met ideeŽn en zaken waar wij totaal niet aan hadden gedacht.

Ze maakte afspraken met oa de bloemist, voor de taart, de catering, vergunningen, band etc. Wij hoefden eigenlijk voornamelijk de definitieve keuzes te maken, wat al lastig genoeg was op zo'n korte termijn en zonder (jarenlange) voorbereiding.

Zij was niet alleen onze weddingplanner, ook op de dag en avond was ze onze ceremoniemeester. Een betere hadden wij  ons niet kunnen wensen. Mede door haar hebben wij heerlijk van onze dag kunnen genieten en hadden nergens een omkijken naar. Pauline nogmaals heel erg bedankt voor de mooiste dag van ons leven!

 

Debby en Marc

 

 

Sprookjeshuwelijk op Kasteel Nijenrode

 

Pauline heeft onze bruiloftsdag als een echte weddingprofessional tot een onvergetelijke dag gemaakt! Zij beschikt over een persoonlijke rust en uitstraling dat zij combineert met werkelijk de gave om het overzicht te bewaren en een persoonlijke touch voor bruidspaar en gasten te bieden. Een gast met rugklachten wordt voorzien van een versnapering, een bellenblaas op het laatste moment zelf even gekocht, een goed idee als aanvulling op de styling, een flexibele houding op het moment dat de tijd wat uitloopt, en daarbij Ö. een troubleshooter, een mediator, een luisterend oor voor de bruid, een lach voor de bruidegom, een onzichtbare schaduw die er voor je is terwijl je nog staat te genieten in de zon, terwijl het programma doorloopt! Maar bovenalÖ Pauline is de weddingplanner die met je meedenkt en achter de schermen aan meer dingen denkt dan dat je zelf voor mogelijk houdt, dat is klasse, dat is stijl, dat is WITenzo! Bedankt Pauline!


Geert-Jan & Tanja

 

 

Stijlvol op Huize Frankendael 

 

We live in Germany but wanted to get married in Amsterdam. To organize our wedding was a lot of work especially abroad, so we decided to search for a weddingplanner. We had a very good 'click' with Pauline so we asked her to arrange everything. She did a very good job, it was a perfect day. She is very accurate, full of ideas, easy going and a good listener. Whe had faith in her and she took our stress away. It was our wedding day we had in mind on a beautiful location Huize Franckendael. Thank you very much for everything.

 

Stefanie & Stephan

 

 

 

Hip in Amsterdam wedding!

 

Trouwen in het Vondelpark in Amsterdam leek ons erg leuk. In de Vondelkerk was de ceremonie en vervolgens receptie, diner en feest op verschillende locaties in het Vondelpark waaronder Vertigo. Bij Vertigo is er een grote tent op het bordes geplaatst, die nog aangekleed moest worden.  Wij waren erg blij dat Pauline alles voor ons heeft geregeld, dat heeft zij echt perfect gedaan. Zij kwam met heel veel leuke ideeŽn en heeft ook gezorgd dat alle locaties met hetzelfde kleurthema "zeegroen" gestyled werden, dat paste precies bij mijn jurk. Pauline heeft echt aan alles gedacht tot in de kleinste details. Zij onderhield alle contacten met alle leveranciers en hield precies in de gaten wat er wanneer moest gebeuren. De voorbereidingen waren voor ons heel relaxed en wij hebben genoten van "onze dag". Het was perfect, dank je wel.

 

Berbel en Heiko

 

 

            

 

 

 

Zwart/wit op een kasteel! 

 

Wij hebben een TOP dag gehad. Pauline heeft onze bruiloft van A tot Z geregeld., overal is aangedacht. Zij kwam met een aantal geweldige locaties en vele ideeŽn voor de verdere invulling van onze dag, allerlei dingen die je zelf niet bedenkt. Zij kwam met een trendy zwart/wit thema wat helemaal onze stijl is. Het thema is doorgevoerd in alle onderdelen van de bruiloft: uitnodigingen, dankkaarten, aankleding van de locatie en dinertafel, bedankjes, kleding, nouja teveel om op te noemen. Aan ieder detail was gedacht, het zag er schitterend uit. Het was echt een droom alleen met onze familie en vrienden op Kasteel De Hooge Vuursche. Ook waren er talloze suggesties voor de invulling van de huwelijksceremonie, waardoor deze heel speciaal werd en helemaal bij ons paste. Onze Ďexití aan het eind van het feest was heel indrukwekkend met fakkels en vuurwerk. De voorbereidingen en de dag zelf waren echt geweldig.
Tenslotte gaf het ook een enorme rust om te weten dat de organisatie op de dag zelf ook in handen van de weddingplanner lag. Om alles op onze dag goed te laten verlopen was gewoon te veel voor een vriendin of familielid als ceremoniemeester, die hebben nu tenminste volop kunnen genieten. Alle voordelen van een weddingplanner hebben wij kunnen ervaren, wij zouden  haar aan iedereen aanbevelen. Onze dag was ver boven verwachting. Bedankt!!!

 

  

 

  

 

 

 

 

Bella Venezia!

 

Onze droom was om in VenetiŽ te trouwen en daarna in Nederland nog een geweldig diner. Wij zagen er tegen op, hoe zouden we dat gaan realiseren.
Wij dachten toen aan een weddingplanner en hebben de hulp van Pauline van WITenzo ingeroepen, zij heeft ons onvergetelijke en zorgeloze dagen bezorgt.
De voorbereidingen waren nu helemaal leuk en gezellig, Pauline kwam met heel veel ideeŽn en oplossingen en regelde alles voor ons. Vliegreis, hotel, papierwerk, fotograaf, diner en nog heel veel meer.
Wij hebben genoten van iedere minuut, het was echt onze droom die uitkwam.
In Nederland hebben we nog een geweldig diner gehad.
Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en aan ieder detail was gedacht.
Alle voorbereidingen hebben we in overleg gedaan en het was zeer prettig samenwerken. Zij is erg professioneel en laat niets aan het toeval over. We zullen je zeker aan andere aanbevelen.
Pauline het was geweldig, ontzettend bedankt voor alles.


Manon en Joost

 

 

 

Chic wedding with a touch of purple!

 

Pauline is als ceremoniemeester ingeschakeld op de bruiloft van Richard
Biesma en Sharon Bouman op 11 september 2009. Zij is zeer professioneel in
haar contacten naar leveranciers en gasten. Pauline blijft rustig wanneer
zich moeilijke situaties voordoen en denkt actief mee om deze op te lossen.
Daarnaast is zij zeer enthousiast en betrokken. Pauline heeft oog voor
detail en is gespecialiseerd in styling, waardoor de locatie er fantastisch
uit zag. Door haar ruime ervaring met betrekking tot regelen, plannen en
organiseren en is zij een aanwinst bij het verzorgen van een fantastische
trouwdag.